Followers

Monday, March 28, 2011

Contest Gambar Pets Paling Comel

Cik Tqah dah tag, so why not i join this contest? hehe.

Contest Gambar Pets Paling Comel by Cik Syazwani


So i nak letak gambar ni, bukan sebab gambar ni cute, tapi sebab i snap gambar ni beberapa hari selepas i adopt Abu daripada tuan asalnya, berumur 3 bulan and so skinny. Hu hu. 
Tapi sekarang dah gebu dah macam namanya si Abu.


Jantina: Betina
Jenis: Kucing Kampung
Tabiat: Suka gigit
Nama: Abu
  1. Wajib seorang blogger
  2. Wajib untuk follow blog wani ye... tak rugi pun follow. Kalau follow , boleh tahu results contest ni nanti :)
  3. Contest ini berdasarkan gambar pets sahaja. tak kisah lah gambar anda bersama pets ke , atau gambar pets anda je yang posing. :) Masukkan hanya 1 gambar sahaja ye... ikut kreativiti pets anda berposing :)
  4. Taip mengenai pets anda seperti : Jantina , jenis haiwan , tabiat , nama pets tersebut.
  5. Wajib letak banner contest ini di entri atau sidebar anda (tak kisah celah mana nak letak) . ambil code banner di atas tu ye...
  6. Tajuk entri post anda - Contest Gambar Pets Paling Comel .
  7. TAG kan kepada 3 orang rakan blogger anda ( beritahu melalui shoutbox @ comment entri mereka ) 

TARIKH TUTUP:
31 MAC 2011

i nak tag semua orang yang ada pet, hehe. sila lah share gambar kesayangan korang tu ye.

5 comments:

malynd_anggun said...

nak take part juge leh x?ehehe

Syazwani Mazlan said...

amboiii..comelnye pet dye tdo....:) hehhee..thks join n gud luck yee... :)

intan said...

malynd_anggun: boleh je dear..sila lah join..

choclairissa @ intan said...

alaaa...xde pet~ tapi comelnyeEE~

K.I.N.A said...

fehhh..nmpk die tido kite pun rse nk tido da..abu is betina?hihi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...