Followers

Tuesday, February 22, 2011

Tune Hotel RM1 per night


Jom cuti-cuti! Dah bosan tido kat rumah? Apa salahnya jom ramai-ramai kite lepak Tune Hotel. Kekekeh, macam promoter plak. Bila plak nak merasa tido kat hotel kan, selalu kalau holiday/outstation je dapat peluang. Kali ni jom kita manjakan diri, takyah tido umah, saja mengada tido kat Tune Hotel ni. Walaupon hotel murah-cambest-konon, feel tido hotel tetap best! Rasa taknak bangun. Hanya serendah RM1 pernight, dah mampu dah. Exclude aircond n TV ya. Kalau tambah servis tu, add on lagi RM25 je, still consider murah kan.

I dah beli my ticket, it's on December! Masa tu dah kawin, boleh bawak husband sekali (wink wink! gatai!). Kira second honeymoon pon boleh (ehem-ehem). Sila jangan melalut. Kalau ditakdirkan masa tu husband/me tengah sibuk tak boleh cuti, takde la kisah sangat. Baru RM2 je untuk dua malam. Yang penting tarikh kena sesuai ya! Plus, no admin fees, sangat suka! Actually, i am a truly budget traveller, plus air plain ticket pon i selalu grab masa fair sahaja. Memang berbaloi, kalau nak tunggu duit banyak berkepok-kepok baru nak travel, ntah bila kan. Selalunya gamble je la beli tiket, pastu baru plan pasal kerja. he he he he.

Psstttt, next week i nak ke Korea, 1week kat sana, insyaAllah. Doakan i selamat pergi dan balik okey. Budget traveller nak gi holiday! Woooottt wooooottttt! 

6 comments:

mizzunderstood said...

dear...u nak gi korea ke??
jelesnyeeeeee!!!!!!!!!hehehehe...
kem bwk blk super junior eh?hahaha.. *wink* ;P

intan said...

ape plak kirim? jom la ikot sembunyi msk luggage i! muat lagi ni..

miss puteri said...

hehe. best! amik gambar byk2 tau!!

K.I.N.A said...

semoga selamat pegi & balik ye..;)

iedaNoor said...

intan....kenape org nak book tapi charge dia rm78 bkn rm2..?ke sy yg book tak betul :( tlg!!! sy nk jln jgak hu3

intan said...

dear, tune hotel ni mcm air asia jugak sbb dia anak syarikat air asia. Sistem dia harga promo hanya akan available utk beberapa blk booking terawal aje,if u lmbt,mm hrge makin naik..contohnye 1-5blk rm1,6-10blk rm20,11-15 rm40,etc etc.so bile promo u mmg kene grab terus.hehehe. got mine rm1 per inght, puteri pon dpt gak promo tu..next time u kene cpt tau..nnt i tlg alert utk B2B promo2 best utk travel ye sayang..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...