Followers

Thursday, February 17, 2011

I Want To Share This To All My Beloved B2B

Yesterday, I had a serious conversation with my fiancé. Yes SERIOUS! Cuak tak dengar? Hihik. Anyway, it’s nothing to be worried about, just some changes here and there. I am not sure either this is the bad news or good, but probably our wedding will come a BIT earlier. Gosh I am happy at first (siapa tak suka kawen kan, boleh pakai cantik2 make up tebal 1 inci he he) but when I think about my so-called wedding planningssssssss, nervous okay! For now, I am just praying that we will stick with the previous plan. Then now, I am scared!

I don’t want to share this matter with my family at the moment and I hope I hope I hope, everything will be back to normal. How I wish I am the Doreamon! Nak lambatkan masa sikit, keh keh! I am not complaining about this ‘thing’, just 24/7 time for this coming 7 months is not enough! Minus Eid Mubarak, fasting, korea and China trip, laze time, sleep, camwhoring, working, lepaking, fb-ing, blogging, tinggal bape lama je lagi? Uhuk terbatok-batok dah ni.

But, I taknak melatah, just STOP! Just go with the flow, and I am ready to force the storm. Oyeahhh! Itu dugaan daripadaNya kepada hambaNya.

Dearie, please pray for me ya. I wish everything goes as planned. LOVE!

Nak senyum sampai pipi camni,..

My nephew: Danish Amzar (baby)

4 comments:

iedaNoor said...

semoga dipermudahkan :)

miss puteri said...

weeee!! so, sape jadi puan dulu!hehe. (~_^). make sure tak same tarikh supaya kita dapat kunjung mengunjung amek gmbar byk2..hiks

intan said...

iedanoor: thanks dear!

put: u jadi puan dulu la. i'll make sure everything ikot tarikh asal.org. i tak sabar nk gi wedding u seriousssss, nak tengok pelamin yang superduper gorgeous!

PERSIAPAN PENGANTIN BUDGET said...

salam intan, tertarik pula dgn topik yg intan tulis ni. tak per, buat mana yang mampu, persiapan ni memang penting, tp ijab dan kabul tu yg lagi penting. tak mau stress2 lagi, sbnarnya byk masa yang ada, cuma kena gunaka nms sebaiknya... just my 2 cents, kak amy pb2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...