Followers

Wednesday, January 5, 2011

B2B: REVEAL


I heart this photo so much! I’ve found this lovely photo at fs or errrrrr… so-called Friendster, yucksss! You may laugh now. (Ha ha ha + weirdo face) ignore! Xkesah lah. Introducing this is my beloved fiancé. I know I knowww I knowwwwwww my blog is always not being point of interest of anybody on earth, just sesuai untuk I bebel sorang-sorang or maybe juju tengah baca, tun tengah baca. Or farah tengah baca. (patut ke nak ulang ‘tengah baca’ banyak kali?) So I rasa selamat la kot nak reveal kat sini. And you mr F, I tahu u akan baca this entry, sorry! I miss u so much! Jangan marah ye.

I suka photo ni sebab:
Muka nampak sama
Tu la senyuman paling ikhlas I pernah buat kot. And mr F pon senyum gak
Mr F pakai t-shirt RHYTHM (studio mates je ada t-shirt tu and I bought him one!)
I sangat suka handbag oren tu even murah je beli kat CLEEF. (and after this I nak selongkar my boxes and cari handbag tu. Nak pakai ke office esok)

Tu jelah kot. BYE

2 comments:

anaztasias aira said...

waaaaaaaah sweet korang berdua =)

intan said...

thanks dear. eh cop u keje kat mane? nanti boleh la share DIY projectssss~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...